natisni
Pogosta vprašanja
 
Preden nadaljujete z branjem , preberite še mnenja strank o mojem delu, kliknite spodnji link:
 
 
 
 
 
Kaj  Bioenergija?
 
BIOENERGIJA je energijska metoda, s katero lajšamo in/ali odpravljamo vse vrste zdravstvenih težav (bolezni, poškodbe, bolečine, stiske). Energijski poseg ima zelo močne terapevtske učinke – v organizmu sproži procese samoregulacije in t.i. biološko resonanco, kar ima za posledico normalizacijo biokemičnih procesov in fizioloških funkcij, izboljšanje zdravstvenega stanja in/ali popolno ozdravitev.
 
Dovajanje bioenergije pomeni posredovanje bioenergije in njeno uravnoteženje-dodajanje na mesta, kjer bioenergije primankuje in odvzem z mest, kjer je v presežku. Temelj terapije je posredovanje energije bolniku, saj je bolezen posledica pomanjkanja bioenergije. Bioenergija se potem hitro razširi po telesu preko živcev, ovojnic, krvi in meridianov do čaker in naprej po celem telesu. Na zunaj popravimo bioenergetsko polje
(avro), znotraj telesa pa deluje energetsko. S tem, ko uravnotežimo bioenergetsko polje, omogočimo normalen pretok energij, in s tem omogočimo dvig imunskega  sistema in tako omogočimo samozdravljenje telesa. Ta oblika terapije z bioenergijo je princip zdravljenja vzrokov in ne posledic, zato je to najbolj naraven način zdravljenja, brez kemičnih substanc in nasilnega vdiranja v telo, zato obnavlja telo in duha človeka in tako celovito krepi moč osebe in ne samo fizično telo, kot to delajo nekatere druge oblike sodobnega zdravljenja.
 
 
Ali je BIOENERGIJA priznana v razvitem svetu?
 
Da, danes je poznana po vsem svetu, predvsem zaradi njene učinkovitosti in naravnega načina delovanja. Imenuje se tudi vibracijska-energijska medicina. Samo v Angliji deluje več kot 20.000 bioenergetikov, kateri delujejo samostojno, skupaj z zdravniki, ali so kar zdravniki sami.
 
 
Ali BIOENERGIJA škodljiva in ali ima stranske učinke?
 
Bioenergija je popolnoma naraven in neškodljiv proces, je najbolj naravna oblika podpore pri težavah z zdravjem, brez fiziznega poseganja v telo in kemičnih substanc. Bioenergija nima nobenih stranskih učinkov in je popolnoma varna in prijazna bolniku, se pa pojavijo reakcije, kar pa dokazuje, da deluje...
 
 
Kaj lahko občutimo med posredovanjem BIOENERGIJE ?
 
To je odvisno od bolezni in posameznika, reakcije so lahko močnejše ali skoraj nikakršne. Najpogosteje se občuti "mravljince" ali občutek elektrike , povečano toploto, hlad, pritisk, trenutno olajšanje, utrujenost , zaspanost, trenutno slabost, vrtoglavico ali nenadzorovan  jok ali smeh, nekateri dobijo tudi mozolje ali izpuščaje. V primeru močnejših reakcij se telo normalizira v dveh do treh dneh, kar je pravzaprav dober znak, če telo reagira na terapijo. V kolikor oseba med terapijo ne občuti ničesar, to ni merilo učinkovitosti terapije, saj je vsak človek edinstven in v skladu s tem tudi reagira.
 
 
Ali se podpora telesu z BIOENERGIJO in uradno medicinsko zdravljenje izključujeta ?
 
Ne nikakor,  BIOENERGIJA je komplementaren način podpore vsem oblikam zdravljenja, tudi uradni medicini in nikakor ne posega v nobeno obliko terapije in njeno zdravljenje in tudi ne ukinja nobenih zdravil, to vam lahko stori samo zdravnik, ki vam je določena zdravila predpisal na osnovni ponovnega pregleda- diagnoze, če ugotovi izboljšanje stanja. Bioenergetik ne postavlja nobene diagnoze, pacient pride k bioenergetiku po pregledu pri svojem osebnem zdravniku ali specialistu, ki mu postavi diagnozo, saj ima za to sodobno diagnostično tehniko in aparature. Izboljšanje zdravstvenega stanja ali popolna ozdravitev se ugotavlja in potrdi z izvidi uradne medicine. 
 
 
Kdaj lahko pričakujemo učinke BIOENERGIJE ?
 
Odvisno od bolezni za katero izvajamo terapijo, v primeru manjših težav se rezultati vidijo takoj po terapiji ali v roku nekaj dni, v nekaterih primerih se lahko simptomi v prvih 15 dneh celo povečajo ali se pojavi nenadno poslabšanja stanja, ki je samo močna reakcija telesa na povečano delovanje obnovljenega imunskega sistema. V roku 15 do 90 dni se lahko pričakujejo objektivni rezultati na osnovi izvidov uradne medicine, objektivno in subjektivno izboljšanje pa čuti pacient sam že prej.
 
 
Ali je BIOENERGIJA primerna za otroke ?
 
DA, je prav tako primerna za otroke, vendar morajo le ti priti na obravnavo obvezno v spremstvu staršev ali njihovih zakonitih zastopnikov (do 18 leta starosti). Otroka mlajšega od enega leta se ne obravnava, temveč se z bioenergijo obravnava njegovo mamo za isto težavo, saj sta bioenergijski polji matere in otroka močno povezani.
 
 
Ali se je za BIOENERGIJO potrebno pripraviti ?
 
Ne, ni potrebna nikakršna posebna priprava, potrebno si je vzeti čas, se umiriti in na obravnavo priti vsaj 10 minut pred pričetkom. Prav tako si je treba vzeti čas tekom 4 dnevnega ciklusa, se umiriti  in odložiti  obveznosti, v čimvečji meri kolikor je le mogoče. Hitenje  in nesproščenost, ker bi se vam mudilo vnašata nemir, kar neugodno vpliva na izvajanje. Bioenergetika se med delom ne priganja, saj le ta zahteva svoj čas za izvedbo, vse ostalo vnaša nemir in ne ustvarja ugodnih pogojev za delo.
 
 
Koliko časa traja podpora telesu z BIOENERGIJO?
 
Izvaja se 4 dni zaporedoma, zaželjeno ob istem času, posamezno posredovanje energije traja v povprečju 15-20 minut odvisno pač od težav za katero se izvaja, lahko pa traja tudi 45 minut, če to zahteva stanje. Bioenergija se lahko izvaja individualno, v skupini (prav tako individualno za vsakega udeleženca) ali na daljavo.
 
 
Ali se podpora telesu z bioenergijo lahko ponovi?
 
Da, se lahko ponovi po potrebi in na željo pacienta, običajno s premorom 2-4 tedne. Pri specifičnih primerih se lahko  ponovi v razmaku 1 tedna in  pri nekaterih hujših oblikah bolezni se terapevtski cikel ponavljajo tekom celega leta.
 
 
Ali se izvaja BIOENERGIJA na daljavo in kakšen je njen učinek ?
 
Posredovanje BIOENERGIJE  na daljavo se lahko izvaja, neglede na oddaljenost. To ni znanstvena fantastika, princip delovanja temelji na kvantni fiziki.  Učinek je enak, kot, če bioenergetik dela neposredno na pacientu. Oddaljenost 10.000 km ali več ne predstavlja nobene ovire, saj se lahko pacienta zdravi tudi  iz kontinenta na kontinent. Bioenergetik potrebuje samo sliko pacienta, ki se jo lahko dostavi po navadni ali elektronski pošti, leta pa naj ne bo  starejša od 6 mesecev. S sliko prispe informacija in bioenergetska koda, ki lahko pripada samo temu bioenergetskemu objektu-pacientu. Ta način  se uporablja, če pacient iz različnih razlogov nima možnosti priti do terapevta, ali leži v bolnišnici ali je priklenjen na posteljo, ali pa toliko oddaljen, da realno nima možnosti 4 dni prisostvovati direktno na terapiji.
 
Ali je BIOENERGIJA  placebo?
 
To vprašanje je postavljeno namerno, da bi lahko odgvoril in povdaril še nekaj stvari. Najboljši dokaz, da BIOENERGIJA deluje zares odlično, so uspehi in odlični rezultati pri obravnavi  otrok in na živali, kateri niso podvrženi učinku placeba. Torej, kot povedano, se podpora z BIOENERGIJO lahko z enakim uspehom uporablja tudi za pomoč živalim, kot so npr. psi, mačke, konji... Znanstveno je dokazano, da veliko dozo placeba na pacinta prenesejo zdravniki s svojo belo uniformo, to je tako imenovani "sindrom bele halje". Vendar se moramo zavedati, da tudi placebo ima zdravilne učinke, saj je v tem po znanstvenih raziskavah skrita velika moč samozdravljenja, če mi in naši možgani to dojamemo kot percepcijo.
 
 
 
"Razum vas bo pripeljal od točke A do točke B.                                                                                     
  Domišljija vsepovsod."                                                                                                   
                                                      Albert Einstein                                                                                                                                                                               
 
 
BRANKO CIMERMAN BIOENERGIJA MARIBOR RAVNE NA KOROŠKEM PTUJ LENART ZDRAVLJENJE  , ZDRAVLJENJE NA DALJAVO 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SLIKE

aaa